Fruktsallad och flugor

På kvällskvisten såhär så får man (jag) ibland (alltid) ett litet (stort) sockersug. Och det måste ju liksom dämpas. Men är man med i viktväktarna, då kan man inte ba smälla i sig världens största chokladkaka, o då måste ju nyttighetstänket fram. Och ibland blir det tråkigt, men ibland blir det fin fint. Som nu när jag lagade i ordningen en fin fruktsallad! Med lite kesella på, men det är äckligt så jag gjorde om den till vaniljkesella, och då blev den god!Och sen så har man ju hört att maten ser godare ut om man håller den framför sig, så jag ba; why not liksom? Ny tvättad och sliten efter x antal pizzarbakartimmar så är man ju fit for fight för kameran. Så here it comes!Sen ba, nä så här husmoderlig kan man ju inte se ut... Inte hållbar image i längden, så jag tänkte att jag coolar till mig lite. Vet inte riktigt om det blev som jag ville att det skulle bli, meeen men...Och sen ba kom min katt och ville bli fotad och jag kom på en massa saker jag ville göra, så när jag cirka en halvtimme senare kom in i stugan igen så hade jag glömt bort fruktsalladen och det hade landat en fluga i den... HM! What ever tänkte jag, lite skit rensar magen, är man lantis så är man. Så jag smällde i mig den ändå. Bananer, äpple och vindruvor, men vet inte varför jag envisas med äpple när jag vet att jag inte gillar det...

Ha det bra!

Färger och myggor

Älskar verkligen när det har kommit lite färg ute. Det fyller upp hela tillvaron och hela själen. Ja, det är iktigt härligt. Om det inte vore för att man ska slåss med tusentals myggor och flugor, så som det är här ute på hästgården... Och strax ska jag ut och slåss med dom på cykeln, då min bil har blivit stulen så är det bara att cykla till jobbet, börjar om 50 minuter. Pengar pengar pengar.
Bra jobbat!

Idag är det torsdag, vilket innebär invägning med viktväktarna i stan. Jag och mamma har varit med ett par veckor nu och det framåt, sakta, men åt rätt håll i alla fall. Blev riktigt glad när jag hade gått ner ett halvt kilo den här veckan, då jag trodde att jag skulle ha gått upp. Så nu är det 3,5 kilo på fyra veckor, det känns bra! Nästa vecka ska jag ta mitt första delmål på 5%! 

Blev ungefär så här glad:Ja jag vet att jag ser lite galen ut haha. Och att jag väger typ 120, men det gör jag icke!!

Hur som haver, efter vägningen bjöd jag mamma på sushi som vi tog med oss hem och mumsade på altan samtidigt som det spöregnade, jättebra och gott. Nyttigt också, bara en propoints per bit, så det var ingen fara. Sitter nu i min stuga, här luktar det bajs efter att vi stängde in hundarna när vi var i stan. Får gå på skitjakt o se om nån har lämnat en present. Fast det tror jag nog inte. Mysigt i alla fall!

Att gå vidare. Del 1

Det gäller att hålla upp huvudet högt. Och det tänker jag göra nu. Det är viktigt att tänka framåt och gå med bestämda steg, för att blicka bakåt på det som var, det fungerar bara inte i längden. Jag vill tro att jag är lycklig, faktiskt så är jag nog lyckligare än jag har varit på länge. Jag känner mig som en annan person och så, fri. Det är så härligt! Dags att njuta av livet!! För det är så mycket planerat i framtiden och det känns så underbart. Hoppas att alla planer slår in och att det blir så fint som jag tror att det kommer att bli.

Ja. Läs här om ni vill. Då och då kommer det att komma upp livet. Från mitt nya liv. Som är mitt gamla. Fast ändå annorlunda.


RSS 2.0