Deep down under all plugg

Usch. Jag begravs i plugg. Det är så sjukt äckligt mycket. Satsar på torsdag, sacomässan och så kommer min Robin. Statsar på fredag, blir äntligen 18!!!

Pernilla Mårdh IIEn till bild på fina Pernilla. Vi hade det jättemysigt nere i vattnet, även om Pernilla klagade på att det var kallt. Så jäkla överdrivet tycker jag. Verkligen... ;-)

Behöver lite hjälp!

Då jag inte blev nöjd med min förra bloggdesign så har den blivit totaltutbytt och ja det känns bra. Fast nu har jag suttit i kanske tre timmar och det börjar värka i axlarna... Suck.Men, jag skulle behöva hjälp! Hur gör man små rutor i menyn? Någon som vet ett enkelt sätt som funkar? Jag har googlat och googlat och provat o hållt på i kodmallen men det bara går inte... Blir väldigt frustrerad!

Pernilla MårdhIdag photoshootade jag med pernilla! Blev väldigt många fina bilder, det här är väl en av mina favoriter. Nu äter jag popcorn och redigerar, kuligt! Borde börja plugga på min jobbiga (nej förresten, alla tre) religionsuppgift. Men Scott Kelby har bra böcker och jag vill hellre läsa dom hihi.

Självporträtt I


Nu är det vinter på landet!Tyvärr så började det redan att smälta bort och det ser jättetråkigt ut! Vi får se lite hur det blir med vädret, imorgon har jag en porträttfotografering inplanerad och ja.. Om det är slask så är ju inte det så jättekul... För henne ;-) Jag har kläder så jag klarar mig!

Min nya frisyrUnder lovet förra veckan så tog jag och klippte mig. Har väldigt länge velat göra något kul med mitt hår som bara hängde. Så det blev kortare. Ganska mycket kortare. (Okej vi snackar väl typ en fem centimeter, men ändå!). Ibland tycker jag dock att det kan se lite tantigt ut men jag har fått många positiva kommentarer så jag klarar mig nog! Nästa steg är att "klippa in" det i nacken så det blir riktigt kort. Och kanske en färgning. Mycket ego nu ;-)

Mina finaste vargar ♥Jag tror att det är viktigt att ha favoritmodeller. Mina är helt klart de här två. Otroligt söta och alltid villiga att ställa upp. Ingen klagar någonsin på en bad hair day ;-)

Vy från gården just nu


Och så kom den. Min efterlängtade snö. Och den kom och kom och kom. Och den liksom slutade aldrig att komma. Bara föll. Och faller, tror nämnligen att det snöar än och har gjort det sen imorse. Ett par deciemeter har vi fått här på landet och en granne har redan varit nere i diket. Mamma höll på o sladda av vägen och att cykla är ju bara att glömma. Hur fasiken ska jag kunna komma till bussen imorrn? Nej, nu vill jag ha körkort...

Till er lägenhetsbarn i betongdjungeln;
var glada att ni bor där, det är inte kul att skotta en hel gårds/stallplan!
Till er lägenhetsbarn i betongdjungeln; vad synd för er att ni inte fick göra vinterns första snögubbe på tomten idag. Min heter Per-Albin efter min lille sossevän Per-Albin Hansson. Trevligt va? Kanske kan jag visa honom imorrn. Han är lite blyg.

Detaljbilder från min morgonpromenad


Snöfenomen inc

Jag vaknade 5.35 o då tyckte min kropp att nu var det dags att gå upp. Jag har en liten aning till varför jag vaknade så pass tidigt, och det är nog att jag undermedvetet är väldigt glad inför snöfenomentet som kommer idag. Redan om en halvtimma, klockan 7, så ska det börja. Snö snö snö!! Happy! Lite jobbigt blir det sen bara när jag ska cykla hem men äääääh!! Jag är redo för vinter. Dessutom fyller jag år om 10 dagar och då ska det vara snö, det bara ska! (kollade smhi nu o det ser ut o regna den dagn, meeeen det kan ju ändras).


Snälla födelsedagsharen, ge mig lite snö???

På med långkallingarna o god nattFör en gångs skull, en bild på mig!

Nej men nu måste jag sova, orkar inte vara sådär läskigt trött imorrn när jag ska upp tio i sex och det är kolsvart ute. Det är liksom ologiskt. Tror jag ska till clas ohlsson imorrn för att köpa en termometer, vill veta hur kallt jag har det inne i min stuga som jag bor i. Kan inte vara många plusgrader. HUVVA mig, det är verkligen riktigt kallt. God natt!

"Bridge"Från "imorse". En brygga, tre varianter som jag gillar väldigt mycket. Det var så himlans härligt väder när jag var ute.

Snöparty!

Nyligen hemkommen från skolan. Det är svinigtkallt ute, har inte ens vågat kollat på termometern men klockan tolv idag var det 5 minus så ja, nu är det nog kallt. Ja, jag känner för att babbla om vädret som säkert ingen annan har märkt att det har förändrats. Men vad jag skulle säga är http://ekuriren.se/nyheter/sormland/1.861436-smhi-varnar-for-sno-i-morgon Alltså, kan bli 10-20 centimeter snö imorrn, här i eskilstuna!!! Mitt i landet. Herregud. Ja, och jag måste cykla till bussen på morgonen, 3 km. I två demcimeter snö. Det går bara inte ihop.

Ha det så kul alla och lek mycket i snön, det är ju trots allt väldigt mysigt! =D

Provar ett tidinställt inlägg

Imorse tog jag en lite promenad med hundarna, då jag började skolan halv två. Fick verkligen ett par mysiga bilder! Och när ni ser det här inlägget så är jag i skolan och har matte eller kanske klassråd eller nått sånt!


När katten är borta dansar råttorna på bordetOch i den meningen så menar jag att Robin är katten, jag är råttan och dansa på bordet, ja kan man väl tolka som ren o skär frosseri för mig själv. Ja ni ser rätt på bilden. Choklad, ostkaka och chips. Igår svullade jag. (Fast det finns faktiskt kvar av allt!!!) Haha. Riktigt gott. Som Robin sa "vi har ju varit onyttiga hela helgen, varför sluta nu?" Ja, eller hur? Varför bara sluta? Det är nice att svulla.

Design

Just nu ser min blogg konstig ut men det får fixas när internet vill fungera!!

Andra novemberNu var det ett skapligt tag sen jag skrev, men det har inte funnits någon motivation eller nästan inga nya foton att visa upp! Min vän Rebecka har flytt till USA för 13 månader och det känns enormt tråkigt, men väldigt kul för henne såklart! Här hemma så har vi typ börjat riva huset, eller övervåningen i alla fall, och jag har fått en ny fotölj. Jag har höstlov och jag gillar verkligen the sims 3. Så ja, livet flyter på as usual.

Första snön kom också och det tyckte våran valp (han är iofs 7 måndader nu...) var superkonstigt. Men kul tror jag ;-)

Vi kanske höres snart! Ha det!

RSS 2.0