SommarkvällarFast något som jag kommer att sakna med sommaren, det är dessa sommarkvällar. Härliga långa ljusa nätter. Det är perfektion.

Drömmer om hösten

Det är sommar. Sommar sommar sommar. Och det är snart augusti. Och tiden kunde inte flyga förbi snabbare. Jag har även halsfluss och har de senaste dagarna inte lämnat min säng för annat än toapauser. Det känns jobbigt att jag hinner få så lite uträttat, jag bara arbetar och arbetar. Men samtidigt så händer mycket annat. Mina planer för hösten är helt klara nu. Hösten. Min favoritårstid. Det blir ett klimat då jag kan vara ute och det är så härliga färger. Och man får man s mysiga kläder på sig och man får fika på caféer. Mmm, hösten. Jag längtar. Jag och kakelugnen! YIHA.


Long lost love


Mat och harry potter

Igår efter jobbigt så hade jag lite mystid med min syster. Vi åkte in till stan och käkade på papas-tapas, supergott och härlig restaurang, första gången jag åt där! Efter det så gick vi och kollade på Harry Potter 3D. Och den var så bra!! I totally loved it! Fast jag tror lugnt att jag skulle ha kunnat vara utan 3D, för det var inte så mycket effekter och det blev lite tryckande på huvudet av glasögonen. Och jag tycker filmen blev lite mörk, men men. Den var fortfarande väldigt bra! Nu ska det käkas räksmörgås, nam nam!! Bye!


KameraväskaMin kameraväska må inte vara så fancy, och den är under ständig uppdatering, men jag gillar dess innehåll! Vad jag inte gillar med själva väskan är att den är liten, men men!

KAMERAHUS:
- Canon Eos 450d + batterigrepp av märket Hähnel
- Canon Eos 650 (för analog fotografering)

OBJEKTIV:
- Canon EF  50mm f/1.8 + motljusskydd i gummi
- Canon EF 100mm f/2,8 MACRO USM + motljusskydd motsvarande ET-67
- Canon EF 35-105mm f/3,5-4,5 (finns inte att köpa längre)

TILLBEHÖR:
- Reflexskärm 60 cm Guld/Silver
- Canon RC-6, fjärrutlösare
- Diverse olika UV-filter
- Diverse olika Skylight-filter
- Stativ av märket Hama
- Halvfungerande blixt Canon EZ-nånting (tillverkas inte längre)
- Kameraväska från Aquila, två småfack och ett stort fack

Sjödagarna

Lite fler bilder från Sjödagarna på Åland. Och jag måste bara säga till er alla som aldrig har ätit Ledholmare, att om ni åker till Åland under sommaren någon gång och är på något sorts event (för jag tror bara man kan få det då?) så måste ni smaka ledholmare! Jag älskar det! Det är typ hamburgare med strömming i, mmm. Finns på vikingamarknaden vet jag som är snart tror jag. Och sen så måste ni ju kolla coola bilen som jag hittade! Fin va?!Åland - sjödagarna

När jag var på Åland under helgen så var det sjödagarna där. Det är typ när man är nere i hamnen och äter och dricker och lyssnar på musik och kollar i alla små bodar och affärer där. Och fotar, om man heter Emma. Det var mysigt, men sen började det regna.

Morgonmys med Tubbe

Godmorgon! Jag ligger och myser i sängen och hör regnet utanför min lilla stuga. Idag är verkligen en sån där dag då man bara vill ligga i sängen hela dagen med en stor skål godis eller en ben and jerrys! Men börjar jobba klockan 11 så det är bara o pallra sig upp. Men jag har i alla fall ett litet mysigt gossällskap.
Titta en sån fin liten Tubbe. Eller ja, han har ju ett fint öra i alla fall...

Aj aj aj det bultar o det bankar

Jag skulle städa..  Men på något sätt så hamnade jag på golvet med datorn, vad konstigt hur intressant den blev helt plötsligt! Imorgon är en ny dag och det bästa är att inte skjuta upp dagens bekymmer, alltså så tar jag tag i städningen nu. Jobbigt att jag fastnade på hm:s hemsida och klickade ihop saker för 8000 kronor. Nä jag beställde inte det, fattig kyrkråtta som man är. Men ibland är det kul att se hurm ycketm an egentligen vill ha och leka att man har råd med allt, mihi. Men man ska inte leka fantasivärld, jag tror inte att det är bra för hjärnan.

Haha juste. På jobbet idag så spelade jag en skiva med dansbands hits på och den gick om o om igen typ fem gånger. Och nu har jag aj aj aj det bultar o det bankar i huvudet och det är irriterande för jag kan bara just den raden. Och jag vägrar kolla upp något mera för jag vill inte gå o sjunga på hela låten imorrn! Sångfåglar finns det där så det räcker... Natti!

En blomma

Min mormor säger att det är en Kroll-lilja. Vem vet. Kanske kan det stämma. Jag tyckte den hade fina färger bara helt enkelt!

Vardagsbabbel

Hello gott folk!
Det är sommar. Det finns inte alltid tid och ork till att sitta vid datorn. Jag jobbar och reser och letar jobb och lägenhet och shoppar och äter och så vidare. Jag njuter av mitt liv. Och ja, jag fotograferar ju också såklart. Än en gång har jag gjort om min design, men jag gillar det, tycker det är kul att hålla på. Blev ett par timmar i natt haha. Om en halvtimma börjar jag jobba nu, antar att jag borde gå upp ur sängen och klä på mig, hmm... Vi hörs senare, ha en bra sommardag!
This is how i feel right now...

Vad man kan hitta hemma


Flashigt!


RSS 2.0