Kvällspromenad på landet!


Canon eos 450d + Canon 50mm f/1,8

Igår tog mamma, mormor, Sara och jag en liten kvällspromenad med hundarna. Våra två, Izor o Tubbe, är schäfern och gårdshundsvalpen (svart-vita) och sen är pudeln mormors. Vi kollade på kossor och kalvar och på busiga Tubbe som hade lite fuffens för sig. Sen ansåg han att han skulle ta Izors koppel och gå ut med honom, Izor bara finner sig i allt så det gick bra haha. Första bilden är typ den utsikt man har från våran baksida, så ja, jag tycker att jag bor på landet! Men det är rätt så mysigt.

Idag regnar det, vräker ner. Hela gården kommer nog bli översvämmad av stora vattenpölar, tacka för gummistövlar! Inatt vaknade jag halv tre av att det åskade som FAN och blixtrade, hela min stuga (bor i en egen på tomten) lystes upp. Det var så himla läskigt. Jag låg och räknade avstånd, bara två tre kilometer. Då fick jag panik eftersom jag bor i en trästuga som är omringad av stora träd så jag sprang in i huset och kröp ner i Saras säng haha. Sen vid sex började det igen och då är jag säker på att blixten slog ner, inte långt härifrån. Det är lite läskigt tycker jag, creeeeeeepy.

I keep dancing on my own.

Dagarna bara går och går och vad får jag gjort? Ingenting. Idag känns det som jag bara har varit och typ sovit, ändå gick jag upp klockan sju för att åka till tippen med pappa. Sen slocknade jag dock till klockan elva haha. Myste med min totto o sen tittade mormor o morfar förbi. Imorgon kommer dom igen med sin husvagn och så ska dom campa här i två nätter. Kommer bli ett jäkla liv mellan våra hundar och deras hund. Hur som helst så har vi börjat renovera nu på övervåning här i det nya huset. Slet ner alla tapeter. Det är lite kul att ha sönder! Men tråkigt att spackla.

Nu vill jag sova, det gör ont i mina axlar. Jag har dessutom träningsvärk i vaderna, att stå i två punktssits i typ 20 minuter var mer än vad jag klarar av tydligen.

Ikväll är det lite tungt.


Bild på oss från midsommar på stugan på Åland

Ikväll saknar jag min pojkvän väldigt mycket. Nu har det gått ett bra tag sen vi sågs sist... Det är så frustrerande att du inte kan vara här, liksom hela tiden! Nu skyndar vi oss och klara av skolan så vi kan få leva ett litet mysigt liv tillsammans. För det vill jag.

(För er som inte vet så bor han på den konstiga ön Åland)

Rida rida planka, hästen heter... Branka? Kanske



Nu ska jag snart ut och polla med min polle. (Rida häst) Han var ju liksom anledning till att vi flyttade hit så jag antar att jag borde umgås lite med honom nu sådär och idag verkar vara första dagen på ett bra tag som det är fint väder. Så då passar jag på. Mormor och morfar kommer också kring två eller något och ska inspektera huset. Ska bli mysigt. Just nu stör jag mig på min lillasyster som snodde min kamera och tar ungefär sjuttioelva egobilder på sig själv bakom min rygg. Måste läxa upp henne nu!

Londonbilder del 3 - sista delen


Canon Eos 450d + Canon 35-105mm f/3,5-4,5

De sista av Londonbilderna! Verkar som om mitt mobila bredband fungerar bra så jag kan ladda upp bilder, och det är ju jättebra haha. Det var rätt så kul det där med London att mitt i allt så fanns det Democracy Village, typ något demonstrationstorg eller vad man ska kalla det. Jag fastande ett bra tag där hehe.

En väldigt mysig kväll!


Ett par bilder ur "arkivet"

Det var supermysigt att få träffa Cia! Vi åkte ner till sjön och satt och snackade skit i ett par timmar, nu till "småtimmarna". Den kvinnan är kind of lovely. Jag känner att jag bör umgås mera med mina fina flickor under sommaren (ni är alla saknade!) men jag har bara inte tid. Det är så mycket med jobb och flytt och nya valpen och han på Åland... Hur ska man egentligen hinna med allt?! Tycker inte jag träffar Robin tillräckligt mycket alls under sommaren, blir lite besviken... Äh, nu ska jag sova på det här, gå upp klockan sju och åka till tippen, sen slår nog en lösning mig. Tippen är trevligt. Vi ska slänga massa saker.

Först ska jag bara kolla lite på vad jag ska köpa för objektiv. Någon som vet om Tamron 28-75mm f/2,8 är bra?

Is it just the past?


Canon Eos 450d + Canon 50mm f/1,8

Ja, livet på landet fortsätter. Vi fortsätter och håller på o packa upp kartonger. Imorgon är det städning i det gamla huset och det känns liksom lite konstigt. Jag och min syster underhåller oss med valpen och ett mobilt bredband. Det är konstigt att vara så avskärmad, men ändå rätt så skönt. Här är ett par bilder på Tubbe och sen på min stuga som jag bor i här på tomten. Den börjar bli riktigt fin och jag kan säkert visa ett par bilder på insidan och någon vill se. Snart ska jag cykla in till "centrum" och träffa Cecilia och enligt Cia ska vi "vara bad och göra dumma saker" så vi får väl se vad det innebär. Ciao!

För att visa att allt är bra!

Nu slänger jag iväg ett litet inlägg från mobilen, det lär väl bli jättedyrt men men haha. Just nu ligger jag i min stuga och ska snart gå in i huset för att äta frukost. Det är kanske cirka 16 grader här ute så det blir kallt på nätterna men det löser sig med ett tjockt täcke. Dessutom tror jag att jag kan höra råttor och möss uppe på vinden.. Hoppas vi kan köpa katterna snart haha. Idag ska vi hålla på och skruva ihop mina möbler från ikea som vi köpte igår, så då blir det nog lite mysigare här inne. Ha det bra!

Emma Nordgren


Canon eos 450d + Canon 50mm f/1,8

Idag blir förmodligen sista gången jag bloggar på ett bra tag, tyvärr. Imorgon klockan nio går nämligen första lasset med möbler o liknande ner till det nya huset, som ligger lite på landet om man säger som så. För tele2 tar det FYRA VECKOR att fixa internet till oss och jag är frustrerad. Vi har ett litet skruttigt mobilt bredband, men det duger inte till så mycket och vi är fyra i familjen som vill ha internet så ja... Nu får vi se hur beroende jag verkligen är av internet!

Idag blev all el klar i min lilla stuga som jag ska bo i och nu har jag skruvat isär min säng. Det känns konstigt. Om ett par minuter så tror jag att maten är klar. Sista middagen i mitt barndomshus. Ojojoj, sentimental man får bli då. Ha en bra resterande sommar!

Londonbilder del 2




Canon Eos 450d + Canon 35-105mm f/3,5-4,5

En blandad komplott med bilder på mig o mamma o Sara i London. Vi posar med vakterna på Buckingham palace, provar svindyra hattar och vandrar o vandrar. Stackars mamma o sara som fick dras med mig när jag fotade varannan lyktstolpe hehe.

Lite små panik!


Canon eos 450d + Canon 50mm f/1.8

Idag är en sorglig dag. Sista dagen innan vi flyttar. Fast vi har dock kvar huset tills tisdag tror jag, då flyttstädarna kommer och gör rent "råttboet". Ganska intressant att se om det kan bli rent här hemma, haha. Mamma och jag har idag kollat på ikeas hemsida, massa saker till min stuga ska ju köpas. Mamma sa "du ska tänka, flytta hemifrån, till en liten etta". Helt plötsligt fick jag massa fjärilar i magen!! Jag kommer visserligen inte flytta hemifrån, men nu kanske det inte är lång tid kvar tills jag har möjligheten, att flytta, var jag vill, i hela världen... Och det kommer inte vara Sverige, fast någon annan stans där man pratar svenska möjligtvis...

Nu måste jag fortsätta packa, rummet ska vara packat o klart tills klockan nio imorrn, PANIK.

Näst sista natten här nu...

Nu tänker jag ta och slagga, imorgon är en stor dag. Det är nämligen sista dagen i mitt älskade röda hus... Kommer inte vara utan sorg som jag lämnar denna plats. Men positivt är ju i alla fall att det är pappas bror och hans familj som har köpt det, vilket innebär att att det kanske inte alls är sista gången jag är här haha. Dessutom flyttar vi ju inte långt bort, två tre kilometer kanske! Men nu värker det i min rygg, försök själva att sitta på en knakig pinnstol i x antal timmar, inte kul. Den ska kastas i flytten, woooho!

Bloglovin' babes!

Följ min blogg med bloglovin

Londonbilder del 1


Mamma och Sara på stansted airport

Sara inne på vårat hotellrum, som inte var så stort och jag tyckte golvet gungade. Men det gjorde ju inget, vi sov ju bara där.

Första dagen åt vi lunch på ett jättemysigt ställe, någon liten pub i Victoria. Underbart god mat, kanske bästa under hela resan.

Jag hittade "big ben"! YES


Sara och mamma utanför Buckingham palace
Canon Eos 450d + Canon EF 35-105mm f/3,5-4,5

Ja, vi hade en väldigt bra resa, men jag spenderade mycket pengar och det fick jag lite dåligt samvete över... Men som sagt, London ska jag tillbaka till. Det är fint och en helt annan plats. Fler bilder kommer senare!

Att få lister att passa, det är inte lätt det.

Jag kom rätt så nyligen hem från det nya huset. Om två dagar flyttar vi! Förra ägaren flyttade ut idag och GOSH, det skrämmer mig. Att lämna mitt hem, där jag har bott sen liksom för alltid till något helt nytt. Men jag är glad över min stuga! Nästan 20 kvadrat, helt ensam. Satte upp lister idag, det var sjukt krångligt! Hela stugan är vind och sne och krokig, nästan omöjligt att få det bra.

Nu har jag ätit god pasta sallad och lite baugette. Har nästan redigerat klart Londonbilderna så snart kan dom bli officiella. Det var en sjukt bra resa för övrigt. Vet att jag kommer åka tillbaka! Lyssnar även på lite ny musik nu, det är mysigt!

Izor och Tubbe





Igår (tror jag) så passade jag på att leka med mitt 50mm och tog ett par bilder på mina hundar Izor och Tubbe. Mamma fick även vara med på ett litet hörn. Senaste veckan nu så har dom börjat leka ordentligt, Izor har typ accepterat Tubbe och fattar att han kan vara kul att leka med, så det är kul att se. Mina sötisar!

En liten hälsning kanske

Efter väldigt lång tid och många om och men så har jag bestämt mig. Det får bli en ny blogg. Av många anledningar. Enklast kan man väl säga att jag har tröttnat på min gamla och vill göra något nytt. Designen... Ja, den kan väl få sig ett lyft senare, är inte helt nöjd. MEN! Sånt löser sig väl allt eftersom! Hare bra!

RSS 2.0