Jag kallar på digNu är våren här for real! Känns riktigt bra att kunna vara ute i bara tröja (och skor då) och inte frysa! Superhärligt! Det är lördag kväll, det är mys och jag skulle gärna ta en nattpromenad, men det är så jäkla mörkt här på landet, haha.

Har en ny favoritlåt, repeeeeat hela tiden, haha. Jag är på bra humör. Förut var det inget ovanligt. Men ja. Nu känns det bra. Jag vill le.

Knalla runt lite sådärIgår var jag och mamma och pappa ute och knallade med alla djuren, förutom mitt marsvin det vill säga. Alltså, även den här gamla geten (hon är 26 år!), och såklart prisen (den andra hästen), och mina bäbisar (vovvarna). Det är så härligt att det börjar bli vår!!!! Kvällen igår var helt fantastisk! Idag regnade det dock, men jag och pappa knallade runt (nytt favvouttryck, knallade) i skogen och pappa hittade en älg! Och jag hittade massor av råttor som jag tvingade Tubbe att ta. (Ok, hittade en älg, den levde (låters som om den vore död) och hittade massor av råttor, jag såg råtthål i marken, haha).

Jag dör under plugget. Imorrn ska jag till min, typ, enda lektion som börjar 16.15, japp... Men. Jag har ju vampire diaries, så jag överlever NOG.

HA DET GÖTT :)

BRB

är hos min pojkvän och myser. ciao!


RSS 2.0