Träningsvärk i axlarna

Just nu ligger jag på en madrass på golvet hos min vän Moa. Jag anlände hit sent igår kväll och sen hade vi dettyp väldigt mysigt. Tog en liten promenad och låg på vägen för att kolla på stjärnorna och så vidare.. Jag däckade helt tömd på krafter vid fyra taget enligt moa i hennes säng så hon fick ligga på golvet, HEHE.

Jag har bilder. Men hemma. Hej då.

Mina fina 70-talskjol



Den här bilden tillägnar jag mest till min vän Cia. Jag sa nämnligen till henne att jag hade köpt en kjol på Monki för 20 kronor här om dagen och så skulle jag förklara hur den ser ut.

Ja... Den är typ i manchestertyg och sen är den typ 70talsbrun och... Eh... Ja, redan där lät det ju asfult. Så därför lägger jag upp en bild så hon kan få se. Dock läser hon inte min blogg för hon har hängde inte med i när jag bytte blogg från min förra, men äh, det får hon väl ta.

(Jag ser lite skrynklig ut i ansiktet, men jag provade manuellt fokus och det var krångligt haha)


All you need is me

Jag håller just nu på att ladda upp många av mina Gotlandsbilder på Facebook. Och det tar en sådan tid! Mer än vad mitt lilla mobila bredband klarar av tydligen. Mer än vad vi här ute i skogen klarar av. Men jag har nu ikväll suttit och redigerat klart och jag väldigt nöjd med många av bilderna så då måste dom ut ut ut och visas upp haha. Men snart ger jag upp, jag tycker verkligen att det är ett sådant där i-landsproblem; segt internet.

Till något annat så har jag idag funderat en del på min framtid. Liksom universitet och sånt där och vilka kurser jag vill läsa. Vi får väl se hur det blir, men jag börjar få någon sorts kontur av figuren i alla fall.

Nu har jag ont i axlarna, sitter inget skönt vid köksbordet, men det går inte att vara i stugan så jag får sitta här inne och pinas. (För jag är tvungen att sitta vid datorn, yes) Ha det bra alla!

Los animales




Är inte alls säker på att det heter så på spanska, trots att jag har läst det i typ... öh... Sex år kanske. Iaf, ett par bilder på de fyrbenta här hemma på gården från idag!

First day - check



Jag blir sur. Hade skrivit ett poetiskt långt och fint inlägg och sen skulle jag göra ett stort W för Waynes och då stängdes sidan ner. Måste ha tryckt fel. Nu får ni inte veta vad som hände på Waynes (kan säga ändå att det var inget kul, jag åt, för ovanligthetens skull).

Jaja, första dagen i skolan klar. Upprop, under en timma. Bra. Nu kör vi, sista året, GE JÄRNET. Jag ska bara ha Vg:n och Mvg:n i slutbetyget så det kör vi på! Kommer nog att gå bra! Synd att sommarlovet gick så jädrans fort bara. Natti.

Mitt egentliga jag



En sådan snygg svettig tjej som spikar ihop sin ikeagarderob alldeles själv! Haha, jag blir aningen röd...

Idag börjar skolan, om en kvart ska jag cykla ett par kilometer till bussen. Jag vill inte till skolan. Vill ha mera lov! Jaja, måste man så måste man..

Ikea och surströmming

Jag har varit internetlös i ett par dagar och det har känts ganska lonely, feels good to be back haha!

Igår var jag och med mor och far på Ikea för att skaffa det stista till min stuga nu efter flytten, nämnligen en garderob så att jag kommer kunna packa upp lite saker (elva kartonger med kläder och annat som ska förvaras i garderoben). Lite negativt med min gamla stuga är att det lutar åt alla håll och kanter, FYFAN. Nere vi golvet var det en springa på kanske 1 centimeter från vägg till garderob. Uppe vi taket strax över en decimeter... Så får se hur det ska lösas.

Och på kvällen... Haha. Då skulle vi prova att äta surströmming hemma. Har aldrig smakat eller luktat på. MEN GUD, vad äckligt det var! Lukten, alltså, värre än vad jag någonsin hade trott. Och smaken..... USCH. Slutade med att alla fyra här hemma satt och "spydde" på tallrikarna. Hahaha, så äckligt.


Bara för att han är världens bästa Morrissey


Idag är det lika regnigt som vanligt



Om sisådär 40 minuter måste jag cykla upp till "centrum", där det finns en ica, en pizzeria och en busshållsplats, för att ta bussen in till stan med Cecilia. Vi ska träffa Stina och förbereda oss mentalt för skolstarten på måndag, aka köpa block och kalenderar och annat trevligt. (Jag är en sån där som tycker att det är kul med "skol-shopping") Vi kommer säkert äta något onyttigt och det är ju inte så bra men FAN VAD GOTT.

Solrosplockning!



När jag och Robin åkte hem från Gotlandsfärjan i Nynäshamn så åkte vi förbi denna underbar solrossjälvplovks.. Öh.. Ängen typ. Fyra kronor styck tror jag att dom tog. Så vi stannade och plockade ett par var sisådär. Dom bor numera utanför min stuga i en gammal vattenkanna. Fast jag tror dom har dött nu, jag är inte så mycket utav en växtvän hehe. Men det var supermysigt tyckte jag. Lite jobbigare för Robin som fick hoppa längst in i alla gångar och ta alla blommor jag pekade på, men han har ju liksom längst armar, så vad ska man göra... ;)

I wanna a rocket

Det var ett tag sen jag var ute med min kamera, den har bara blivit liggandes liksom. Har inte känt någon lust, vädret gör det inte bättre liksom. Kanske dags att "damma" av den och knäppa ett par fina. På typ ett träd eller något annat som kan göras roligt. Men jag vill ha sol!!!

Idag var jag på stan med systra mi och gjorde av med sista av min lön. Av någon konstig anledning är den nästan slut och jag vill inte gå in på kontot för att kolla, verkligen inte. Det införskaffades i alla fall lite kläder till skolstarten på måndag och sen två par skor. Och solglasögon på rea haha! Alltid bra att ha.

Fyra naturbilder från Gotland!


Canon Eos 450d + Canon EF 50mm f/1.8

Idag har varit en upp och ner dag på många sätt... Kan nog klassas till en av de jobbigaste dagarna i mitt liv, men det kan ha löst sig och jag kan inte hjälpa att sitta o le... Hur som helst, vädret är fint tror jag, det är kolsvart ute och bla bla bla.

För övrigt trodde min syster och jag att våran ena häst höll på och dö idag så det var lite creepy. Eller det var väl mest Sara som trodde för att han låg helt konstigt ner i hagen. Som han aldrig brukar göra. Så hon kastade lite äpplen på honom. Vilket inte alls är så hemskt som det låter för hon missade hela tiden och ville bara att han skulle resa sig och äta dom. I alla fall, pappa har tumkört honom och han lever hittills! Det är ju bra!

Imorgon tror jag att jag ska planera en tripp till stan för lite sista minuten grejer till skolan, block, kalender, pennor, sudd, ny väska. Allt sånt försvann i flytten tyvärr. Eller nja. Jag har bara inte packat upp allt. Har 11 ouppackade kartonger på mitt rum... Suck. När börjar alla skolan förresten?

Ha det!


En av mina favoritbilder från Gotland, Ulla-hau


Det går bra nu! (Sort of)



Först en bild på mig som Robin tog när vi var på Gotland och på väg över till Fårö, jag älskar det stället, verkligen supermysigt! Andra bilden är på Robin här nu för att visa hur enormt stort och rymligt vårat tält är, räcker typ upp till Robins höfter, och nej, han är inte sisådär 2,50 lång, hehe. Här var tältet dessutom dygnsurt, klart det regnade rakt igenom... Men annars var det ändå en mysig resa!

Bara sådär ett hej igen

I AM BACK. Efter olika anledningar till frånvaro är jag tillbaka och jag tror att jag stannar! Jag redigerar bilder och när jag inte gör det spelas The Sims 3, som kan förklara min frånvaro! HEHE. Bara så ni vet, jag laddar upp ett par fina inom kort I think! Hare bra!

Jäklar vad regnet började vräka ner nu, CRAZY


Jag ska ha det superduperbra!

Igår var jag på pride paraden med Cecilia, kul! Men vad jag ska säga är att imorgon klockan kvart över tre stiger jag och min pojkvän upp för att vid fyra ungefär åka till Gotland! Jag kommer tillbaka på fredag! CIAO

RSS 2.0