Jag är sjuk just nuMamma säger att jag blir sjukt "emlig" när jag är sjuk. Alltså klängig och jobbig. Ja jag vill bara ligga i en säng under ett täcke o kramas med allt o alla. Stackars mina hundar säger jag bara, de här dagarna som jag har varit hemma... Usch.

Men hur som helst. vad passar bättre då än en sån här fin låt?

You're such a guyNu ska jag chilla med min man och mammas ica-kort! Puss out!

Dag 5 - Vad är kärlek?

Alltså, hm. Svår fråga, men ändå väldigt enkelt! Vad kärlek är? Ja, en enorm stark känsla. Man kan känna kärlek till vad som helst, det tycker jag verkligen. Sen kan det ju finnas på olika nivår. Typ jag känner ju inte samma kärlek till The Gossip's Four letter word (även om det är en förjäkla bra låt) som till mina föräldrar till exempel.

Jag älskar kärlek, kär i kärleken. Kärlek gör livet lite lättare, men samtidigt så mycket svårare. Det finns underbar kärlek och det finns en hemsk kärlek, speciellt när man inte kan få det man "kärlekar", tyvärr. Men jag tänker inte bara å kärlek till en person, till en pojkvän. Kärlek till en häst till exempel, är inte det en fin kärlek? Jag har haft många "kärleks-hästar" som jag inte har kunnat tro att jag ska kunna leva utan. Kärlek till vänner. Det är en fin underbar känsla. Kärlek till mig själv, jag är ju rätt så bra, jag tycker om mig själv!

Men, sen finns det den kärlek man tror att man inte kan leva utan och man måste försvinna, för det finns ingen chans att man överlever den utan den kärleken. Och det är förjäkligt... Så, kärlek. Vore världen lite bättre utan den, eller lite bättre? Jag tror vi måste ha kärlek. Utan kärlek vet jag inte om jag skulle kunna gå till skolan, eller ens kunna gå upp om dagarna. Vi alla behöver någon som älskar en. Därför är kärlek mellan personer, släktingar, vänner eller en partner, den finaste kärleken. När man finns där och söttar varandra.

Fast, det är inte alltid lätt. Men det går. Hjärtat är så pass stort. Det går. Kärlek ska finnas. Det bestämmer jag. Här och nu. Punkt slut!
Jag ritade en fin bild. hihi. Det står "/Emma" för er blindos...

Dag 4 - Vad bjuder jag på för mat?

Jag älskar mat!
Jag är mat!
Mat är min passion!
Och jag skojar inte. När jag gick i sjuan skrev jag en uppsats om mat, tro det eller ej. Jag äter det mest, men "god" mat är bäst, såklart. Halvfabrikat går inte riktigt hem och de där underbara middagarna på lördagarna, de är som bäst. Pappa lagar ofta mat här hemma, sara likaså. Vi är en mat familj, och det tråkigaste som finns är att komma hem till någon som serverar makaroner, på en lördag. Det ska vara nytt och spännande och man ska gärna experimentera! Jag är alltid all for trying new things, speciellt utomlands och andra matkulturer.

Men... Vad jag bjuder på? Ofta stuvade makaroner, haha, på typ tisdagar. Det är gott. Annars fläskfilé och potatisgratang. Annars skulle jag nog säga deserter! Men att laga mat... Jag är inte dålig, jag bara gör det sällan. Jag tycker att det är kul, när man har tid och många ingredienser. Så, jag bjuder ofta på basic mat men på helger då smäller det! Roligast med matlagning är att provsmaka, helt klart! "Never trust a skinny cock!"


Jag gräddar pannkakor förra sommaren! Därav min sommarklädsel haha...

Dag 3 - mina föräldrar

Min avlare... Mina skapare... Mina förmyndare... Mina förebilder...

Kanske så jag bäst kan beskriva dem? De två personer som jag, helt utan tvekan, älskar mest i världen. Jag står dem otroligt nära och jag är glad över att dom är så öppensinniga som de är. Jag och mamma har alltid haft en supertajt relation, på så sätt att jag har alltid kunna vända mig till henne, no matter what.

Min pappa och jag... När jag var liten så var jag pappas flicka. Punkt slut. Jag var ju väldigt pojkflicka och pappa var coolast i världen. Från pappa har jag fått den stora sociala biten av min personlighet. Han är väldigt framåt och vi har alltid kul tillsammans. Sen så har pappa dock ett förjäkla humör och stubinen är kort, men man får lära sig att leva med det... ;-) Sen hade vi ett par år, typ när jag var 14 och så, som vi inte kunde vistas i samma rum. Jag blev stor och gjorde revolt (jag var nog ändå en väldigt bra tonåring). Nu på senare tid har vi dock fått en superkontakt igen och pappa och jag ställer alltid upp för varandra.

Min mamma är sjukt lik på alla sätt, tycker jag. Vi är samma i personligheten och jag tycker att vi är lika, men många tycker att jag och pappa är kopior. Jag skulle dock inte byta bort mina föräldrar mot något och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om dem!

Min pappa jobbar som gymnasiumlärare och mamma är typ, något. Hon finns på högskolan eller här på kontoret hemma. Jag tror hon forskar. Men hon är också lärare. Och så är hon något så fint som lektor? Äh, jag har frågat förut men fattar inte riktigt. Jag vet att hon är smart, that's all!Ingen har väl missat låten?Nej jag tror inte det va. Nu har väl alla hört den, men jag tycker den är för jäkla mysig! Liksom, svänger!

Here I am, where I've beenNu ska jag ut och motionerna mina små monster! Sen laddar vi med lite oc för det är bäst och för att jag behöver någon annans drama! Åka in till skolan klockan två, skönt! Hare gött, imorron är det fredag och Robin kommer hit!!!

Come into my life


Utsikten från min stuga.

Idag har det varit en crap ass dag, som har varit högst upp och ner. Jobbigt att vara i skolan när man har håltimmar i trehundrafjorton timmar och jobbigt att hemköp inte säljer mazariner i "lösvikt", jag ville faktiskt inte äta fyra stycken. Så därför tänker jag signa ut tidigt nu, klockan är bara halv tolv. Fast först måste jag se lite mer OC imorrn, tänker inte bege mig till skolan förens cirka två imorrn! SÅ NICE. Jaaaaaaaja. (Åh nu såg jag ordet lösvikt, candy sugen blev man också). Jag går på detox, again. Ska bli sockerfri, igen. Ska lyckas, igen. Ska gå ner i vikt, igen. Igen igen igen. Önskar man bara kunde hålla allt också.

SUCK :-)

Dag 2 - Första kärlek

Då kommer frågan, vad är kärlek?

Det första som jag verkligen älskade, som jag kommer ihåg, var en röd cykel jag fick på julafton när jag var kanske en fem sex år. Den var så cool. En killcykel, såklart. Hade man bara killkompisar så ja... Och juste, innan det hade jag ju en råtta, gosedjur, som var med mig överallt. Och en stor höna, haha.

Och sen var det ju våran hund. Marko. Världens underbaraste schäfer. Och sen har vi ju pappa. Så som jag var pappas lilla flicka. Pappa och pappas garage var stora kärlekar. Och sen var det min skolväska jag fick när jag började i första klass. Och en massa annat materiella saker.

Och sen kom dom ju. Killarna haha. Och där har det gått fram o tillbaka så många gånger. Jag var kär i de flesta och jag bytte väl kanske varje månad, eller oftare. Att läsa gamla dagböcker är högst intressant... Jag och min bästa kompis vi satt o bläddrade i skolkatalogen o valde vilka vi var kära i. Haha.

Och livet var ju så orättvist. För jag förblev ju singel och olyckligt kär, hela grundskolan. Ja, visst fanns det en speciell kille där och visst var det superkul och allt, men vafan, något fel på mig var det väl? ALLA hade ju pojkvän och så var det bara.

Sen bara en dag, första året på gymnasiumet, i november så var jag hemma hos min kompis Oliver. Och jag satt på hans MSN och skrev med en udda kille. Och när jag kom hem fick jag hans MSN och vi fortsatte att prata över nätet. Och pratade, åh vad vi gjorde det. VARJE dag i tre månader, direkt efter skolan och sen till läggdags. Nonstop. Jag överdriver inte. Och sen, sportlovet i februari, 14 februari 2009, ja då åkte jag och Oliver dit. För att träffa Robin. Som var och är, min första riktiga kärlek.

En kille som ger mig så mycket här i livet och hjälper mig att utveckla mig som person, hela tiden. Och jag älskar honom. Så helvetes mycket. Och det är verkligen min första kärlek. Min finaste och min bästa vän. Jag är så glad att han fick vara min första kärlek. För att han är perfekt (förutom att han bor på Åland!)

Första bilden, av många, på mig och RobinHer name's face, iza-faceEtt par ungood studiobilder på iza-face! Har foto a just nu och det är supertråkigt. För inget händer. Lalalala. Ikväll är det pluggkväll. SUCK. Ikväll är det fettokväll, YES. Känns bra!

Dag 1 - presentation

Vem är jag? Ja, alltså det är inte ju inte alltid så lätt att svara på. Ibland är någon och ibland någon annan. Men, let's cover the grounds.

Jag är 18 år. Jag bor utanför Eskilstuna på en gård med min lilla familj och alla mina djur. Jag går sista året på samhällslinjen på S:t Eskils gymnasium, inriktning kultur. Jag har många underbara vänner och spenderar gärna tid med dem som betyder för mig. "Äger" en man också, min boy-toy, aka Robin. Han bor på Åland, vilket innebär ett jäkla långdistansförhållande.

De flesta ser mig som väldigt social, och när jag säger att jag är blyg så tittar dom på mig som typ "äru dum i hela huvudet eller?". Jag har också ett förjäkla humör och är jag missnöjd lär det synas. Jag spiller inte tid på dubbelspel osv. Jag har världens grymmaste humor och alla borde vara som mig. För jag är awesome. Helt enkelt.

Jag har många känslor i min kropp och på något sätt måste de komma ut. Jag skriver mycket och jag fotar mycket. Men främst så pratar jag mycket. Bla bla bla, käften går i ett kör. Brukar ibland (har hänt tre gånger) vakna med träningsvärk i tungan! Jag flyr aldrig från en diskusion. What else? Ingen aning. Jag är som jag är och jag gör sällan ursäkter för det. Många anser det stötande, men jag tar plats. Face it liksom. Fast jag är inte dryg som jag låter nu haha. Nej. Jag är bara ascool! :D :D :D

Nej, jag skulle kunna prata i evigheter om mig. Så nu cuttar vi det hela!


30 dagar

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Listan är direkt kopierad från en av mina favoritbloggar, Lady Dahmer!

We swore, no surrenderIbland måste man titta lite närmare...

Is all the you can saySometimes life get's a little it crazy. Men so what? Bara o ta igen det o köra på! ETT SKRATT FÖRLÄNGER LIVET!

p.s ser ni dom fräna fornlämningarna bakom mig? Japp, någon sorts kontaktplatta med yttre rymden!

Morgonmusik

Sitter här och måndagssurfar lite, om det finns något som heter så. Trixar med min iPod och lite ny musik, vilket känns superkul, då jag inte har uppdaterat iPodisen sen innan sommaren i alla fall. Man kanske ska investera i lite julmusik?

Hur som haver, satt och kollade runt på iTunes store och så hittade jag Tove Styrkes album och jag älskade ju henne i idol! Så lyssnade lite och ja, väldigt mysig musik faktiskt, måste jag nog få säga. Sitter här och sjunger med lite, lala. Här är länken till spotify! Hittar också en annan massa skit som ska in i min lilla maskin. MYSIGT!

Nu vill jag och frukost och hundarna vill ut, ciao!

Nattlig musik


Fundering 1.0


(Fotad med mobilkamera)

Klockan är över tre och jag tror verkligen att det är dags att sova. Jag är sådär övertrött och nattigt flummig. Hann med mycket under denna kväll/natt. Har saknat evighetslånga msn-konversationer med männiksor långt borta. Sånt är bra att ha under natten! Imorgon är det måndag, jag vill inte ha en ny vecka, men kanske kan det vara en ny start? (som vanligt då, ja ett nytt liv MÅSTE börja på en måndag, haha.)

Frågan är ju bara om man verkligen kan se människor som har känt så pass länge på ett helt nytt sätt, eller sitter det gamla alltid kvar? För det blev ganska omständigt nu. För jag trodde inte att vissa personer skulle kunna förändras så lätt och bara sådär. Hm. Nu har jag lite att fundera på. Oj oj. God natt!

För övrigt, slänger nog in en liten låt soon!

I see me in your eyesEn närbild på en väns öga! Jag hade lite tråkigt förut i skolan så jag satt och tog extrema närbilder på alla mina vänner haha, dom blev lite trötta på mig till slut tror jag... Detta är i alla fall Camilla Anderssons öga!

Och nu har vi lussefirat här hemma, eller vad man säger. Mamma och sara har hållt på hela dagen och bakat lussebullar och saffransskorpor (jag älskar skorporna!). Julmusik har också varit igång. SERIÖST, bara två veckor kvar till jul nu, eller har jag räknat fel? RIKTIGT SKÖNT! :-)

Som en liten present till mig själv...

...så inhandlade jag två nya the sims 3 spel. Nu ska jag bara köpa drömjobb och sen är the collection completed! ;-) Känns starkt! Så, under min lilla """"bloggpaus"""" så är det vad jag har hållt på mig. (Ang alla """""tecken så betyder det att jag tycker bloggpaus är ett otroligt konstigt ord att säga, it's like "hey i am famous and everbody needs to know everything about my life so now I am writing it in my insignificant blog who nodybody could care less about", sort of. (blir lite irri ibland, men det var inte vad det hela skulle handla om))


Ville bara visa för erDet här är världens bästa pojkvän. Bilden är från när vi firade ett år, vilket snart är ett år sen. Jag är superlycklig att jag har dig, finaste Robin! Tvivlar på att du läser det här, meeeen, i love you och ibland, som idag, saknar dig extra mycket. Kom och värm mig!! :)

Maybe I'll be back someday

Ja... Alltså man kan ju inte beskylla mig för att ha varit extremt aktiv på senaste tiden. Det har bara inte blivit av, då det har varit supermycket i skolan och mycket att göra under helgerna. Men nu har jag många bilder att showa, för min kamera har fått hänga med mycket på senaste tiden! Vet inte bara vad jag ska börja med att visa, haha.

Ber om ursäkt för segt babblande. Igår var det fest och idag var jag tvungen att sova bort hela dagen på grund av världens hemskaste huvudvärk... Men kul hade vi och jag fick träffa Stina, som inte händer allt för ofta! Jag har också passat på att fylla 18 för ett tag sen och blivit sjukt vuxen... Sort of...Hur det såg ut på väg in till gården för ett par veckor sedan. Kan väl säga att det har ändrat rätt så mycket, vi har ju ett par decimeter snö nu!

RSS 2.0