Sluta var en sture, bli vän med naturen

Hahahaha, oj jag skäms. Angående tidigare inlägg om mina fina blommor, så ja, klart det är blåklockor! Allvarligt talat. Jag bor på landet, jag ska vara naturmänniska och jag googlade till och med om denna blomma! Och så skriver jag blåsippa. Aja, hade ju varit kul om det var en blåsippa. Vem vet, kanske är en defekt blåsippa?! I min värld är det fortfarande en blåsippa. Haha (skäms ändå ju).

För att späda på konstigtheterna om mig kan jag säga att jag ska alldeles strax ut och droppa koblod i naturen plus dra en rådjursklöv efter mig. Yes. Du läste rätt. Det är en hundgrej haha. Blodspår med min schäfer och det är kul. Fast lite konstigt att det står en mugg med blod i köket just nu och tinar.. Och konstigt att ha en djurfot i frysen 24/7. Men jaaaaaaa. Jag bor ju på landet.

Ciao!

Kloster



Kloster kyrka i Eskilstuna.

En bild jag tog under fotolektionen idag. Egentligen gillar jag den inte men jag gillar den ändå så jag vet inte om jag gillar den eller inte. Nej, nu har jag publicerat fyra inlägg på typ fem minuter. Det är alltså dags att sova. Ha en bra Tosssdag imorrn, som Jidhe säger! Natti!

Det sa bara, swooooosh.p.

Och när jag ändå håller på lite så här strax innan det är läggdags kan jag väl ladda upp ett par till bilder. För som sagt, jag håller ju ändå på så då går det ju bara utav farten! Ett par på hästarna som jag fotade igår när jag var hemma från skolan. Fast, det här var i och för dig på kvällen...


Tubbe, nummer 12546045



Han är ett vanligt fotoobjekt på min blogg känner jag. Men jag kan väl inte rå för att jag har världens finaste lilla bäbis? Nej. Då så.

Ett par höstbilder på de sista blåsipporna?! Vem vet..



Eller jag tror i alla fall inte att blåsippor är hästblommor? Det är väl mera typ en sommar/vårblomma? Eller? Haha



Efter lite googling så vet jag numera att det är en vårblomma!! Jag tycker blåsippan är fin, ävem om SD har förstört den lite.

Sara Nordgren IV


Canon eos 450d + Canon 50mm f/1,8

De sista bilder på min syster som jag orkar ladda upp. Tog över 300 bilder men det var inte många som blev bra. Men, det var ju bara min första "organiserade" fotning så jag hade inte så höga förväntningar. Men jag fotar gärna och vill någon ställa upp, mest för min skull blir det väl då, så är det mer än okej!

En blomma. Två blomma.

Jag var uppe och jobbade på "min" restaurang idag för första gången på nån månad tror jag. Ganska kul var det, och jag var superbäst på att baka pizza, vilket är mycket svårare än vad man kan tro! I alla fall, sen jag kom hem har jag suttit med underbara the sims 3 och ett rör pringels! Nu sitter jag med photoshop och har lagat mat. Photoshop är roligare. Jag gör lite olika redigeringar och det är superkul!



Jag tror att jag gillar den röda mera!

Han är så sexig i den här låten!



...eller ja, i alla fall hans röst. I början. Jag smälter lite. Bruce är alltid bra!!!

Två av mina vänner; Susanna och Pernilla



Min syrra ba; Pernilla har ett hål på strumpbyxorna, tror du hon vet det??????

Nej, tror inte alls hon var medveten om det.... Haha. Bilderna togs under en lunchrast för att vi, som vanligt, skulle gå till det där jäkla godisland och bli feta. För det gör vi alltid och vi måste ju verkligen ha mera fett. Eller jag måste ju det i alla fall. Men nu har jag bestämt mig, no more candy 'til STUDENTEN. Får se hur det går haha...

Sara Nordgren III


Canon eos 450d+ Canon 50mm f/1,8

Just nu för tillfället så sitter jag och syrran vid varsin bärbar dator i "matsalen" (väldigt mycket citattecken behövs) och redigerar lite bilder. Jag håller på med retusch i PS och hon sitter i illustrator och ritar snubbar. Hon är dålig, jag är bäst, men så är det ju bara när man är stora syster, jag är bättre. Ikväll blir det family-night, med idol och pappas mat. Men nu fick jag ett sug, liksom saknar ettt paaaaaarty. Äääh, får slå till nästa helg, imorrn ska jag ändå jobba ändå och så. CARE.

Sara Nordgren II

Och eftersom jag borde plugga så kan jag ladda upp ett par bilder här först! ;-)


Canon Eos 450d + Canon 50mm f/1,8

Bluetooth på datorn!

Varför är det alltid så att när man måste göra något som man inte vill göra, ja då kan man göra massa andra saker som man normalt inte vill göra? Till exempel, den här veckan har jag supermycket i skolan och måste plugga nu, men nej då tycker jag att det kan vara okej att städa, något som jag verkligen hatar! Och sen så tvärt om as well... Tråkig man är liksom. Jag borde plugga nu, skriver lite om hallall o kosher eller vad det heter. Hur man slaktar djur inom islam och judendom. Fast det kan ju iofs vara intressant! Får se vad man kan lära sig utav det.

För övrigt, är det någon som vet hur det funkar med bluetooth på datan? Kan man överföra filer från till exempel mobilen och så till datorn med hjälp av det?

Valvaka

Har haft en helt  underbar helg, som vanligt, tillsammans med min Robin. Vi har typ myst och spenderat pengar, så ska det vara. Nu har han dock åkt hem, tror han sitter på båten just nu och det känns supertråkigt.

Var även med när mamma och pappa röstade idag, jag fyller ju då i november så missar med två månader. Och självklart sitter man och valvakar nu, viktigt viktigt. Jag hoppas verkligen på de röd-gröna, men vi får se. Vore även kul om F! tog hem hela skiten, men det är nog lite icke-troligt. Tänker ta mig en kopp kaffe snart, ska sitta uppe hela natten och se hur dags jag åker till skolan imorrn, hehe.

Ha det bra alla och så hoppas vi på en ny regering i år och i fyra år till, det kan Sverige behöva!

Sara Nordgren I


Kvällsligt svammel

Hejsan hoppsan!!

Har nyligen ätit lite middag, vi har ganska sena matvanor i min familj.. Supergott med fläskfilé, potatisgratäng och nyplockade svampar! Tror det var mest taggisar den här gången. Har även varit superduktig och städat hela min stuga under kvällen, jobbigt men feting värt det. Och HIGH FIVE MIG, jag har ÄNTLIGEN packat upp den sista kartongen. Herregud, två månader har vi bott här och jag har inte haft upp alla mina kläder än!

Efter skolan åkte jag hem och fotade min syster, så snart kommer det bilder. Var jättekul och intressant, lärde mig mycket. Blev nöjd med många utav bilderna.

Om en timma kommer min pojkvän hit, direkt från Åland. Nu måste jag duscha... Ciao!



Min stuga innan jag packade upp mina sista kartonger. Visst bor jag supermysigt?!

Nighty nighty

Nu kan man lugnt sagt säga att jag är dödstrött. Men jag blev uttråkad och det är alltid kul med cam... Eller? God natt people, imorrn är det fucking fredag och jag ska njuta av varje sekund av helgen!


Mina favorit terror-objekt!

Jag är så trött om dagarna, det är långa dagar och jag känner att jag aldrig har någon tid att sova! Eller rättare sagt, inte någon tid att bara vara. Komma hem klockan sex och då är det dags o börja plugga. SUCK. Tredje året = PAIN.

I alla fall, imorrn ser jag fram emot, av flera anledningar.
NUMMER ETT - Det är fredag
NUMMER TVÅ - Jag ska få foto min syrra, PÅ RIKTIGT och det ska bli så kul!
NUMMER TRE - Robin kommer. Finally!

Jag har fotot mina hästar hur som helst och dom ville vara med på bild, dom sa det! Eller rättare sagt dom ba skrek det till mig när jag var i stugan och dom glodde in i mitt fönster och ja, då sprang jag ut. Men nej då! Jävlarna bara vände om och sprang i från mig för att äta lite mera... Speciellt Hermé, den vita. Hon ville verkligen inte vara med på bild. Tog typ 83 bilder, fem blev bra. God natt!


Canon Eos 450d + Canon 50mm f/1.8

(och ja, jag vet att det är total oskärpa på sista bilden. men jag gillar den ändå, some how!)

Två av mina gamla favoritbilder!!!


Jag är aningen suderduperhappy

Jag måste gå och lägga mig nu, mina ögon säckar snart ihop.. Men! Ska bara säga; idag fick jag äntligen börja i Foto A i skolan och det är ju hur kul som helst!! Har varit fullt i gruppen sen terminen började men jag gick till läraren och bad och bönade (om man nu än böjer be en bön så? haha) och så fick jag. WIHO. Nu ska jag bli ett riktigt fotogeni (sort of). Tror i alla fall att det kommer bli superdupernice! GOD NATT


(Ja, det där är happy-face, inte galen-tjej-som-ser-väldigt-glansig-ut-och-som-är-i-behov-av-48timmars-sömn-face. Got it?)

Det är en vandring under solen

Byggnaderna i Eskilstuna är så sjukt tråkiga och fula. Man vill ju bara spy lite på dom och sen måla om dom med rosa färg. Äh, hela Eskilstuna är tråkigt. Tråkig stad. Liten stad. En håla liksom. En stor håla kanske. Större än Kvicksund i alla fall!


Canon Eos 450d + Canon 35-105mm f/3,5-4,5

Badhuset + stadshuset. Eskilstunas fasad och stolthet??

Det finns saker som vi en gång kunde dö för

Idag har jag farit runt i halva Eskilstuna för att foto offentliga byggnader, ett skolprojekt. Men nej, inget som har med media eller foto att göra, utan en kurs som ingår på kulturinriktningen på sam, nämligen staden och framtiden. Det är en överdrivet tråkig kurs som jag tror att jag kommer nog inte få ut något alls av. Tyvärr är den obligatorisk. Och tyvärr har jag riktigt kassa vidvinkelsobjektiv och tyvärr är jag inte så bra på att foto byggnader, är ungefär noll preocent nöjd med alla bilder. Det är supersvårt!!

Idol har redan börjat och jag antar att familjen sitter bänkad framför tv:n, men jag behövde lite me-time. Me-time är bra time ibland. Ibland är det tråkigt. Ibland är det ensamt, MEN ensamhet ska jag skippa för på fredag kommer min älskade pojkvän hit, finally! Det är jobbigt med distans ibland... För övrigt så har vi varit tillsammans i 19 månader idag, haha. Wiho!


Jag ger dig min morgon


Mysigt med traditioner

För tillfället sitter jag och väntar på min vän Moa. För ett par år sedan skapade vi en liten tradition som gick ut på att vi träffades, åt popcorn (bara spispopcorn, micro är fejk), kollade på den animerade filmen superhjältarna och bara va. Äckliga såklart. Bara låg där i hennes trånga säng och glömde världen och alla dess problem för ett tag. Och nu har vi inte gjort det på kanske ett år, så ikväll är det dags igen! Jag har laddat, genom att typ packa upp alla kartonger här hemma förutom en och dammsugit stugan. Även duschat, vilket är ett plus!

En liten webbis på lilla mejis.


Tillägg:
Hahaha, fick mig att tänka på gamla tider det här inlägget. Gick in på min externa och hittade den fina underbara bild. Me and moe.

Två saker jag hittade i trädgården:



Det är alltid kul att lägga sig på mage och krypa fram i gräset för att se vad man kan hitta!

'Shroooooms

Pappa och mamma kom hem för ett par timmar sen, efter en liten tur i skogen. Tror att dom kände sig rätt så lyckliga... De hade nämnligen hittat ett antal liter svamp haha. Hela altanbordet blev fullt och pappa är fortfarande i fullgång med att rensa dom, eller vad man nu än säger att man gör med svamparna när man gör rent dom. Så antar att det här också kommer att bli en sådan här höst när vi äter svamp i grytor, svampsås, svampblabla osv varje söndag. Men, det är ju faktiskt rätt så gott, så länge pappa rensar ordentligt och det inte finns något grus kvar...



Enligt pappa så är det här mest trumpetsvampar, men en och annan gul kantarell och taggsvamp slank med, det såg jag själv.

Ett par till bilder med ny redigering!


Canon Eos 450d + Canon 50mm f/1,8

Tidig morgon

God morgon alla!

Imorse vaknade jag  tyvärr redan klockan kvart över åtta, för att en gammal traktor körde in på våran väg för att hämta gödelskärran.. Den lät relativt jättehögt och min lilla stuga vibrerade. Och när jag vaknade blev jag kissnödig och var tvungen o gå in i huset och då blev jag också hungrig, och då kan jag inte somna om. Men jag la mig i sängen igen för att bara chilla runt lite on the internet.

Har suttit och lekt i photoshop ett tag nu, speciellt hållt på med kurvor. Tycker det är skitkul! Och jag gillar att redigera blommor, för då kan ingen säga om det är "rätt eller fel" färger så att säga.


Canon Eos 450d + Canon 50mm f/1,8

Hoppla, häst o vagn!!

För ett par timmar sen si så där så var jag ute med min pappa, Izor (hunden), Isak (hästen) och vagnen och hade det lite mysigt. tog en lite promenad och jag fotade dom lite. Var superkul men väldigt svårt att få till något bra, djur är inte alltid så sammarbetsvilliga som man kan tro...

Just nu står samma far och lagar mat åt mig och mamma, Sara är... Öh, någonstans. Det blir en myskväll med familjen och ja, det kan säkert vara väl behövligt. Hoppas vi eldar lite i brasan i kväll igen, var supermysigt när vi gjorde det igår!


Canon Eos 450d + Canon 50mm f/1,8

Ny design!!

Har gjort om min design lite, för den andra var grå och tråkig, hoppas att det blev dugligt! Men herrejesus vad jobbigt det var att göra design den här gången. Jag vet inte om jag har skrivit det, men jag har skaffat en ny dator, en laptop och just nu ligger jag i min soffa och kände för att pilla lite i headern och då hade jag inte min mus här. Haha, att sitta i photoshop i en timma eller så med bara pad, det var inte kul det.. Men jag blev rätt så nöjd ändå, ett tag iaf...

Dessutom kommer det nog att se lite konstigt ut här ett tag, jag är inte riktigt klar och jag planerar att ändra bredden på inläggen, för jag tycker det blir för stora bilder. Har för tillfället 700 px som bredd och jag vet inte, det känns faktiskt lite väl stort. Kanske skära ner till 650? Men då blir det konstigt på de gamla bilderna.. Hm, what ever, det blir nog bra! Ciao!


Spexfoto och lite morgondiktatur!

Jag fick precis ett sms från pappa "Nu har vi börjat städa, välkomna in. Hälsningar från era föräldrar :-)" Antar att han skickade till mig o Sara, jag sitter ju för tillfället ute i min stuga och chillar lite så här på morgonen. Men innan jag går in och börjar städa så slänger jag in ett par bilder från spexfotot, och jaa, det är nog inte så väldans svårt att lista ut vad vi har gjort för något!


Bilder från klassfotot


Denna vecka så hade jag inga planer på att bli dunderförkyld så då blev jag det! Idag räckte det så jag stannade hemma från skolan,feber och helt trött i livet. Och nu så är jag lite rehab med cheeseballs och idol. Det är bra för själen!

I alla fall, i onsdags hade vi spexfoto och vanligt klassfoto och det var superkul. Tror verkligen att spexfotot blev jättebra! Känns som lite uppladdning för studenten kommer igång nu och det är väldigt trevligt haha.





Hon med det blonda kort krulliga håret, som ser assur ut på en av bilderna och med sjutton hakor på sista bilden, ja det är jag det. Och dom andra två blodinerna på sista bilden är mina älskade vänner Cecilia och Elina och dom håller jag väldigt kärt intill hjärtat!

http://valjayrkebloggen.se/

Något som är lite kul, som jag fick reda på igår, är att jag ska få möjligheten att börja blogga på http://valjayrkebloggen.se/ , en blogg av Saco-förbundet. Där kommer jag att få skriva om hur det är att gå sista året på gymnasiumet samt hur jag ser på framtiden just med tanke på högskolan och mitt högskoleval. Det är även fler, både gymnasiumelever och högskoleelever, som bloggar där, så det kan vara lite kul att följa kanske!

På väg mot Åland, igen.

Just nu så sitter jag på tåget till Stockholm för i helgen har jag planer på att vara hos min pojkvän på Åland. Jag köpte lite internet av SJ och det funkar faktiskt väldigt bra, fast jag känner att jag börjar bli lite åksjuk. På lördag så ska vi ha kräfskiva med Ålandsbönderna o company. det kommer bli bra. I hope, känner mig lite diverse över att åka dit, MEN MEN, "för kärlekens skull".


RSS 2.0