Emma Nordgren

Hej!

Jag heter som sagt Emma Nordgren och är 17 år, fyller 18 i november. Jag bor i Eskilstuna med min familj som består av mamma, pappa och lillasyster Sara. Vi bor strax utanför Eskilstuna på en liten hästgård med två hästar. Utöver det har vi även två hundar och två marsvin. Vi är en liten lantisfamilj haha!

Jag älskar att skratta! Det är det bästa som finns. Jag går ofta med ett leende på läpparna, förutom när jag har mina konstiga perioder... Då är jag inte kul att tas med, men ge mig något att äta och problemet är löst. Mat är en av mina stora passioner, äta mat, laga mat, köpa mat, lukta mat...

Foto är också intressant tycker jag, väldigt intressant. Köpte nyss min första systemkamera, en Canon Eos 450d och vi ska utvecklas fin fint tillsammans. Denna blogg är väl ett sätt för mig att bli bekräftad i min roll som amatörfotograf.

Jag har även en pojkvän som heter Robin. Han bor på Åland för tillfället, men det ska jag rätta till snart, haha. Han är min älsklingsbonde som odlar goda potatisar. Vi blev tillsammans den 14e februari 2009, yes på alla hjärtansdag, av en liten slump kan man väl säga. Finns en kul historia bakom det liksom... Distansförhållande är inte alltid kul, men vad gör man inte? Jag älskar ju män'skan.

Jag är dessutom en socialistisk feminist. Japp, sådärja! Nu fick vi fram både politisk åsikt och livsåskådning! För att ja, feminism är inte någon jävla politik för er som tror det, det är ett sätt att se livet och leva livet. Jag är inte manshatare. Jag vill ha lika rättigheter för män och kvinnor, det är extremt viktigt. Jag är debattlysten och missar sällan tillfällen att få fram vad jag anser är rätt väg här i livet. (För om alla tycker som jag blir det ju mycket bättre, right?)

Hm, jaaa... Vad finns det mera att säga om mig? Inte så mycket. Glöm inte då [this] bara sen är vi good to go! BYE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0